|
Biofarma Sasov
Josef Sklenář
S velkými obavami sledujeme vývoj. Chcete-li pomoci, naplňte lednici, mrazák, spíž ... (26.7.17)
Stav účtu k ukončení 28.2.2019: 900.000 Kč (z potřebných 786.500 Kč)
Informace o posledním projektu v duchu komunitou podporovaného zemědělství na nákup autoklávu.
(5.6.17)
Koukněte a pobavte se se seriálem České televize! Monika a Michal navštívili i Biofarmu Sasov. Komentuje Bolek Polívka. (3.10.16)
Máme velkou radost! V letošní soutěži získala naše trhaná paštika z přeštíka hlavní cenu a navíc kostní vývar zvítězil v kategorii Biovýrobky pro gastronomii ... (7.9.16)
Mrkněte na video, kde jednu z hlavních rolí hraje sasovská pečeně z přeštíka. Na podzim nás při svém výjezdu na Vysočinu navštívili Tomáš Popp z projektu "Chutě Evropského regionu Dunaj Vltava" spolu s kuchařem Patrikem Bečvářem. (5.4.16)
nejkvalitnější vepřové maso, pouze vcelku
cena: 445,-/ks
pečení, dušení, smažení, řízky, ale i na domácí výrobu šunky
cena: 615,-/kg
kousky masa na guláš
cena: 335,-/kg
cena: 10000,-/ks
z česneku ze sasovských polí, balení 550g
cena: 215,-/ks
|
|